Comunicat de presa: Ce legatura are cuartul roz cu arhitectura?

Comunicat de presa: Ce legatura are cuartul roz cu arhitectura?

Fiecare participant la conferinta Arhitectul, formator de opinie in societate, eveniment aflat la prima editie (12 iunie 2017), organizat sub egida Conferintelor Eruditio, desfasurat la Arcub Gabroveni, avea sa primeasca in dar un cuart roz. Fascinant si intrigant, totodata, nu credeti? Ce legatura ar putea fi intre cuartul roz si arhitectura? Aceeasi legatura pe care o au cu arhitectura insertiile de aur in lemnul pietrificat acum mai bine de 200 de milioane de ani, ori in felurite si minunat colorate agate, ori in malachit, labradonit sau jasp. Cum sa inviti Jurasicul la tine acasa? Pentru inceput a fost necesar sa fie extrasi de pe cinci continente toti acesti martori magnifici ai sutelor de milioane de ani care au trecut peste Pamant. Cuartul, lemnul pietrificat si multe alte pietre semipretioase au fost apoi genial asamblate in cele mai spectaculoase elemente decorative cu putinta, fiecare dintre ele fiind in sine o opera de arta.

Spectacularul, ineditul si luxul vin la tine acasa invitati de MAER Group, o companie de talie internationala care prelucreaza din anul 1993 toate tipurile de piatra naturala, mamura, granit, travertine, calcare in forme si culori care iti taie respiratia. Bogatia de culori a naturii este genial pusa in valoare cu ajutorul solutiilor aduse de tehnologia performanta moderna, precum taierea prin jet de apa continuu si comanda numerica, ce permite prelucrarea acestor materiale la un nivel de inalta precizie. Geniul ingineresc isi face simtita prezenta si prin utilizarea nanotehnologiei, cu ajutorul careia suprafetele sunt protejate la nivel molecular impotriva petelor de orice fel. Este rolul arhitectilor si constructorilor sa puna in valoare formele create organic la MAER Group, iar noua, iubitorilor de frumos, sa reflectam fascinati la felul firesc in care aceste adevarate opere de arta ne imbogatesc si ne bucura sufletul, chiar la noi acasa. O vizita in showroom-urile MAER Group, aflate in Bucuresti, Tulcea si Simeria, poate naste idei decorative inedite, indraznete si unice, fiind o experienta necesara oricarui arhitect preocupat sa-si completeze cultura ofertei de materiale din Romania sau, de ce nu, a clientilor cu gusturi rafinate ce cauta sa isi exprime astfel originalitatea.

Cum era de asteptat, decorurile executate din pietre semipretioase au propulsat compania in elita mondiala in domeniu. MAERCHARME este brandul sub care aceste produse de lux, ce imbina pasiunea pentru estetica si inalta tehnlogie, ajung la noi in cele mai variate combinatii: lemnul pietrificat cu vechime de 200 de milioane de ani, quartz alb, roz, galben, hematoid, agate rubane, albastre, ametist, jasper, tiger eye gold, blue, iron etc. Materiale semipretioase sunt utilizate in locatii de lux sau in amenajarea piscinelor, saunelor, centrelor SPA, a iahturilor, avioanelor private, in ascensoare, decoratiuni si mobilier.

 

 

 

 

 

Desi aflata intr-un usor declin in ceea ce priveste utilizarea materialelor naturale, industria constructiilor din Romania poate gasi resurse naturale de un rafinament si o calitate remarcabile, chiar aici, in Romania, apeland la soluiile MAER Group. Principalele aplicatii ale pietrelor naturale MAER includ pardoselile interioare, scari, placare pereti, ancadramente, blaturi mobilier, fete seminee, dar si alte obiecte ornamentale.

MAER Group ofera servicii integrate si complete (import, productie si prelucrare, consultanta tehnica, proiectare, montaj), de inalta calitate, avand peste 25 de ani de experienta pe piata romaneasca. Succesul sau si-a gasit recunoasterea internationala, compania obtinand Premiul I in 2016 la Maison & Objet, in Franta, si in 2017 la Equinox Perth, in Australia. In ceea ce priveste protejarea si intretinerea pietrelor naturale, MAER Group si-a completat gama de servicii prin infiintarea UMC Solutions, principalul vehicul prin care pune pe piata solutii pentru toate problemele de mentenanta a acestor materiale.

Pe langa efortul depus pentru a restabili statutul binemeritat al arhitecturii in societate, Conferintele Eruditio si-au facut un deziderat din a incuraja companiile din domeniu sa ofere arhitectilor, designerilor si clientilor romani materiale de cea mai buna calitate, dar si sa reitereze permanent mentinerea standardele inalte, fara compromisuri, in ceea ce priveste calitatea produselor pe care le folosesc in constructii specialistii romani.

Bucuresti, 14 septembrie 2017

Contact Conferinele Eruditio:

Nicoleta Puiu, tel: 0766.917.688, nicoleta@bluemasters.ro; office@bluemasters.ro

Contact MAER Group:

Andrei Hetel, Sales Manager, tel: 0754.054.105, sales.manager@maergroup.ro

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi divulgata. Toate campurile sunt obligatorii. * este un camp obligatoriu.