Comunicat de presa: Raftul de Arhitectura

Comunicat de presa: Raftul de Arhitectura

Conferintele Eruditio a lansat o competitie cu premii de 5000 de euro si a oferit arhitecturii o locatie ultra-centrala, prin Raftul de Arhitectura, gazduit de librariile Carturesti

Conferintele Eruditio a lansat concursul national “Premiile Eruditio pentru arhitectura” adresat atat jurnalistilor cat si freelancerilor, arhitectilor si studentilor la arhitectura, bloggerilor, pasionatilor de arhitectura care publica materiale scrise si audio-video in spatiul public. Premiile totalizeaza 5.000 de euro.

Raftul de Arhitectura “Conferintele Eruditio” propune celor interesati sa participe la concurs, si nu numai, o documentatie valoroasa in domeniu. Incepand cu 13 august a.c. librariile Carturesti gazduiesc Raftul de Arhitectura, o selectie de carti valoroase de profil.

Introducerea arhitecturii intre subiectele ce tin de cultura generala este un serviciu pe care ni-l facem noua insine. Nu doar pentru ca ne vom cunoaste mai bine radacinile – istoria si valorile epocilor trecute, dar si pentru ca vom dori sa ne implicam in dezvoltarea tesutului urban si a spatiilor in care traim, pentru ca vom sti sa evaluam mai corect consecintele actului arhitectural pentru urbe si pentru fiecare dintre noi. Citind astazi despre arhitectura avem sansa sa ne influentam calitatea vietii de maine.

Detalii si regulament pe https://www.conferinteleeruditio.ro, inspiratie pe Raftul de Arhitectura.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi divulgata. Toate campurile sunt obligatorii. * este un camp obligatoriu.