Comunicat de presa: Primul concurs independent de comunicare in arhitectura se va lansa in cadrul celei de-a doua editii a Conferintelor Eruditio “Valoarea arhitecturii in arhitectura valorii”

Comunicat de presa: Primul concurs independent de comunicare in arhitectura se va lansa in cadrul celei de-a doua editii a Conferintelor Eruditio “Valoarea arhitecturii in arhitectura valorii”

A doua editie a Conferintelor Eruditio dedicate arhitecturii va avea loc pe 5 iunie 2018, incepand de la ora 15:00, la ARCUB Gabroveni. Membrii Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), ai Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR), ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), studentii la arhitectura si reprezentantii mass-media isi pot rezerva participarea gratuita la eveniment inscriindu-se la office@bluemasters.ro.

Conferinta “Valoarea arhitecturii in arhitectura valorii” isi propune sa analizeze factorii care influenteaza perceptia publica cu privire la valoarea arhitecturii si impactul serviciilor de arhitectura in cresterea calitatii vietii si in dezvoltarea economiei nationale. 13 speakeri, in 3 paneluri, folosind 4 studii de caz, vor oferi raspunsuri concrete, transante, in cadrul dialogului inedit propus de organizatori cu specialisti din domeniul arhitecturii, experti evaluatori, reputati oameni de marketing si comunicare sau reprezentantii unor institutii de cultura si ONG-uri, parteneri valorosi ai arhitectilor si ambasadori ai domeniului arhitecturii.

In cadrul acestui eveniment se va lansa concursul “Premiile Eruditio pentru comunicare in arhitectura”, sub patronajul Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), a Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR), cu sustinerea companiei QFort. Concursul se adreseaza atat jurnalistilor care sunt angajati ai unei institutii media, cat si freelancerilor, bloggerilor sau studentilor la arhitectura si arhitectilor care au publicat articole sau materiale audio-video care comunica in spatiul public prin intermediul unor canale media. Castigatorii celor doua categorii supuse jurizarii, presa scrisa respectiv presa audio-video, isi pot atribui marele premiu, in valoare de 2000 de euro, si o mentiune, in valoare de 500 de euro, pentru fiecare categorie.

Juriul va fi format din personalitatile si specialistii invitati sa vorbeasca audientei, din reprezentanti ai organizatiilor partenere si ai sponsorilor. 40% din scorul final se va obtine ca urmare a votului publicului.

Pentru a afla mai multe detalii despre tematica si conditiile inscrierii in concurs va invitam sa participati la conferinta.

Evenimentul se va incheia cu o degustare de vinuri de la Crama 1000 de Chipuri wine bar si catering deluxe inclus asigurat deSanaGout.

Partenerii evenimentului sunt brandurile QFort, Illy, 1000 de Chipuri, Carturesti, Delaco, SanaGout, iar partenerii institutionali sunt Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR), Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala (INCFC), Primaria Capitalei si ARCUB.

Va rugam gasiti toate detaliile despre eveniment, precum si conditiile de participare pe www.conferinteleeruditio.ro. Membrii OAR, UAR, ANEVAR, studentii la arhitectura si reprezentantii mass-media isi pot rezerva participarea gratuita la eveniment inscriindu-se la newsletter-ul de pe site-ul www.conferinteleeruditio.ro sau la adresa de e-mail office@bluemasters.ro.

 

Va asteptam si va uram succes!

Echipa Conferintele Eruditio

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi divulgata. Toate campurile sunt obligatorii. * este un camp obligatoriu.