Chestionar

Stimata Doamna/Stimate Domn,

Ne adresam dumneavoastra cu rugamintea de a lua parte la documentarea primului eveniment din seria Conferintele Eruditio 2017, organizat in aceasta primavara in Bucuresti. Tema acestei editii pune in discutie „Rolul arhitectului de formator de opinie in societate” si speram ca ea se va bucura de un interes crescut din partea arhitectilor, dar si a publicului larg.

Proiectul nostru se bazeaza pe implicarea si sustinerea UAR si OAR, iar studiul la care va rugam sa luati parte are ca obiectiv obtinerea unor raspunsuri personale privind domeniul arhitecturii. Setul de intrebari pe care l-am pregatit vizeaza mai multe aspecte din activitatea dumneavoastra de arhitect. Ele se refera la exercitarea profesiei in sine, precum si la perceptia pe care o aveti cu privire la modul in care aceasta industrie comunica in interiorul sau, dar si cu industriile conexe.

Raspunsurile dumneavoastra sunt importante pentru domeniul arhitecturii si societate in ansamblul sau, pentru ca ele vor contribui la construirea tematicii unei dezbateri publice. Suntem convinsi insa ca ele ne vor oferi multiple teme de discutie si pentru conferintele urmatoare, punand intr-un mod aparte pe agenda publica cele mai spinoase probleme cu care va confruntati. Ne propunem ca, prin demersul nostru, sa ne facem purtatorii de cuvant ai dumneavoastra si, astfel, atat neajunsurile pe care le semnalati cat si solutiile pe care le propuneti sa ajute la informarea si educarea publicului larg, a specialistilor din domeniul constructiilor, dar si sa sensibilizeze autoritatile locale si centrale.

Mentionam ca societatea Blue Masters Marketing, initiatorul si organizatorul Conferintelor Eruditio este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sub nr. 37975. Prin urmare, va asiguram ca identitatea dumneavoastra este protejata, raspunsurile primite fiind prelucrate doar la nivel statistic in acest studiu calitativ ale carui rezultate vi le vom furniza la finalizarea acestuia. Bineinteles, cu acordul dumneavoastra.

In semn de multumire pentru amabilitatea de a lua parte la proiectul nostru, va asiguram posibilitatea de a fi prezent la dezbaterile si discutiile care vor avea loc in cadrul Conferintelor Eruditio, oferindu-va o invitatie gratuita la evenimentul nostru. In felul acesta, va veti putea implica activ la dezbaterea publica pe care o propunem in prezenta mass-media. Vom reveni ulterior cu informatii privind locul si data de desfasurare a evenimentului.

Va multumim!

Cu stima,

Echipa Blue Masters Marketing